Colantari caroserie

Suntem o echipa profesionista ce va pune la dispozitie servicii de colantari auto Brasov si va ofera garantia unei lucrari durabile. Aplicam folii auto omologate de la parteneri recunoscuti in domeniu pentru produsele de calitate inalta care ajung pe masinile dumneavoasta.

Ne mandrim cu gama variata de produse si servicii ce includ :

  • colantari integrale,
  • folii omologate pentru geamuri,
  • folii pentru stopuri si faruri

Marcile de autocolant auto folosite de firma noastra din Brasov sunt Oracal, 3M si Grafityp. Acestea sunt renumite atat pentru o mare varietate de produse cat si pentru diversitatea de modele lucioase si mate, carbon, crom si folii de protectie caroserie. Calitatea lor le-a consacrat pe piata celor care ofera servicii de aplicare folii auto Brasov si nu numai. Ele sunt recunoscute si la nivel international.

Pentru a lucra profesional, echipa noastra demonteaza elementele de caroserie cum ar fi oglinzi, bandouri, manere de usi, faruri si stopuri, acestea fiind demontate pentru o mai buna calitate a procesului de aplicare al colantului.

Un autocolant aplicat pe masina ta iti pune in evidenta personalitatea.  Masina ta este imaginea ta pe strada !

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.