Despre noi

Profesionalism si servicii de inalta calitate pentru masina ta

Suntem o echipa profesionista ce va pune la dispozitie servicii de inalta calitate si va ofera garantia unei lucrari durabile la preturi mici in raport cu calitatea. Masina ta va avea partea de servicii de colantari auto in unul din cele mai moderne centre din Brasov specializate in servicii de cosmetizare auto.

Fiecare autoturism care intra in atelierul nostru de colantari Brasov are parte de tratament special.  Daca doresti sa imbunatatesti aspectul masinii tale fara a o vopsi, serviciile de colantare sunt ideale pentru un aspect fresh si de durata. Poti apela la noi atat pentru colantari totale cat si pentru colantari partiale.

Ne mandrim cu gama variata de produse si servicii ce includ : colantari integrale sau partiale, folii omologate pentru geamuri, folii pentru stopuri,f aruri si chiar si polis-uri.

Din pasiune pentru masini si cu responsabilitate fata de clienti

Aplicam doar folii omologate RAR, profesionalismul, rapiditatea si atentia la detalii fiind punctele noastre forte ! Totodata, avem si un portofoliu de clienti fideli, multumiti de profesionalismul de care dam dovada si de aspectul masinii in momentul in care iese din atelierul nostru.

Facem cu pasiune fiecare lucrare si garantam pentru multumirea clientilor nostri. Un client multumit inseamna inca o masina infrumusetata si protejata atat de razele UV cat si impotriva vandalismului.

Te asteptam cu drag in atelierul nostru din Brasov. Hai sa vorbim despre cum putem imbunatati aspectul masinii tale!

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.