Polisare faruri / stopuri

Te ajutam sa mentii aspectul nou al masinii tale si in acelasi timp, sa mentii o lumina clara a farurilor, respectiv stopurilor pe timp de ceata sau noapte. Siguranta ta primeaza, tocmai de aceea oferim servicii de restaurare a farurilor si stopurilor in cadrul departamentului de polisare auto Brasov al AGD Garage RBY.

Prin procesul de polisare, farurile capata un aspect de „nou”, zgarieturile si ciupiturile din lac fiind indepartate. Ulterior, pentru o protectie avansata si de lunga durata se aplica autocolant de protectie transparent sau se polimerizeaza.

AGD Garage RBY iti ofera servicii de polishare profesionala si aplicare de folie in Brasov

Farurile curate si clare cresc vizibilitatea in trafic ziua , dar mai ales noaptea si in coditii grele de circulatie pe carosabil (ceata, ploaie).

Te asteptam in atelierul nostru din Brasov pentru a scoate la lumina frumusetea farurilor si stopurilor tale. De cele mai multe ori nu este nevoie de schimbarea farurilor, ele pot fi readuse la starea de nou printr-un serviciu complet si competent de polisare faruri.

 

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.